RTG Workshop on Ports, Cities, and Borders in International Trade
RTG Workshop on Ports, Cities, and Borders in International Trade

RTG Workshop on Ports, Cities, and Borders
in International Trade

Organised by : Christiane Hellmanzik (TU Dortmund), Sanne Kruse-Becher (Ruhr-University Bochum) and Jens Wrona (University Duisburg-Essen)

Dates and Location

6th – 7th of September 2022 at the Nikolauskloster Jüchen, North Rhine-Westphalia, Germany

Speakers

Jan Bakker (Bocconi University)
Marius Brüllhart (University of Lausanne)
Inga Heiland (IfW Kiel)
Laura Hering (Erasmus University Rotterdam)
Maren Kaliske (TU Dortmund)
Felix Kersting (Humbold University Berlin)
Seda Koymen (Baskent University)
Ziv Oren (Michigan State University)
Ferdinand Rauch (Oxford University)
Georg Schaur (University of Tenesse)

The workshop program follows soon.