2021

Degen , Lukas; Linden, Karen; Seifried-Dübo, Tanja; Werners, Brigitte; Grot, Matthias; Rind, Ester;
Pieper, Claudia; Eilerts, Anna-Lisa; Schroeder, Verena; Kasten, Stefanie; Schmidt, Manuela; Göbel, Jul-ian; Rieger, Monika A., and Weltermann, Birgitta M. on behalf of the IMPROVEjob Consortium: Job Satisfaction and Chronic Stress of General Practitioners and Their Teams: Baseline Data of a Cluster-Randomised, International Journal of Environmental Research and Public Health 2021, 18, 9458,
DOI: 10.3390/ijerph18189458

Beiträge in Fachzeitschriften