2012

Keine genannt Schulte, J., Steven, M.: Industrial Product-Service Systems (IPS²) as an integrative tool to combine product and service parts – Consequences for the pricing of services and the impact of volatile revenues on the investment behavior of an IPS²-provider, in: Shimomura, Y., Kimita, K. (Eds.), The Philosopher's Stone for Sustainability, Proceedings of the 4th CIRP International Conference on Industrial Product-Service Systems, Tokyo, Japan, November 8th-9th, 2012, Springer-Verlag, Berlin, Heidelberg, 2013, S. 511-516

Tagungsberichte