Cost-Benefit-Analysis Enrollment Procedure

4. Okt 2021

10. Okt 2021

Enrollment procedure:
The maximum number of course participants is set to 30. Enrollment (full name and matriculation number) takes place via email (christina.seeger@rub.de) in the period 04.10.21-10.10.21. Students will be selected randomly in case we have more than 30 applicants. The selection result will be communicated via email on 11 October 2021 until noon. This email will further contain information on the access code for self-inscription in moodle.

Anmeldung:

Email with matriculation number and full name to Christina.Seeger@rub.de