Anmeldefrist “Advanced Seminar Financial Accounting”

Datum:

3. Apr 2022

Zeit:

Anmeldung:

From March 14 to April 3, 2022 (end of day) you will be able to apply for the seminar via moodle course "Advanced Seminar Financial Accounting" using a survey and upload function for your grade sheet. On the moodle-page, you will find a syllabus containing the timetable and topics of the course as well as the basic literature of the seminar topics.
For didactical reasons, the course size is limited to 20 participants. In case of more applicants, we will
select students based on grade average, semesters studied, and by lottery. Participation will be announced
in calendar week 14 (April 4 to April 8).